Systémy predbežnej úpravy biopalív
Dopyt po biopalivách z jedlých, nejedlých alebo použitých tukov a olejov každoročne narastá a je podmienený takými faktormi, ako sú povinnosti zmiešavania a udržateľnosť. Okrem bionafty na báze metylesterov mastných kyselín (FAME) sa v poslednom čase presadzujú aj hydrogenované rastlinné oleje (HVO), a to vďaka vynikajúcim vlastnostiam nafty, vrátane tých, ktoré sú vhodné na použitie ako palivo pre prúdové motory.
Výhody našich systémov predbežnej úpravy rastlinných olejov na produkciu bionafty
- Bohaté skúsenosti s podobnou technológiou produkcie jedlého oleja
- Riešenia predbežnej úpravy tak, aby sa dali spracovať viaceré vstupné suroviny.
- Optimalizovaná výťažnosť a spotreba energie s chemickou alebo fyzikálnou predbežnou úpravou v závislosti od rozsahu navrhovaných vstupných surovín
Od začiatku rozširovania používania bionafty na začiatku tohto tisícročia spoločnosť Alfa Laval postavila stovky podobných zariadení na základe bohatých skúseností v oblasti systémov predbežnej úpravy na produkciu jedlých olejov. Dovoľte nám, aby sme vás inšpirovali a poradili vám optimálny proces predbežnej úpravy.
Pokiaľ ide o produkciu bionafty, spoločnosť Alfa Laval ponúka kľúčové technológie v oblasti tepelných a separačných riešení na transesterifikáciu, pranie, sušenie a čistenie. Pozrite si zoznam kľúčových produktov výmenníkov tepla, separátorov a mixérov tu.
Dovoľte, aby sme vám pomohli
Vyplňte formulár nižšie a poradíme vám najlepšie postupy pri predbežnej úprave rastlinných olejov ešte pred produkciou bionafty.
Pri spracovaní biopalív vám naši odborníci radi pomôžu tu.
Možno vás tiež bude zaujímať…
Webinár pre priemysel jedlého oleja
Naši odborníci sa podelia o znalosti týkajúce sa optimalizácie procesov rafinácie jedlých olejov, odstraňovania nečistôt a prchavých zložiek v záujme lepšej kvality, bezpečnosti a výťažnosti produktov.
Služby
Potravinárske služby
Potravinárske služby spoločnosti Alfa Laval pomáhajú rozšíriť výkonnosť vašich potravinárskych systémov tým, že maximalizujú efektivitu vašich procesov. To vám umožní:
- Neustále zlepšovať svoje prevádzkové činnosti, aby ste si zachovali výhodu pred konkurenciou
- Zamerať sa na dobu prevádzkyschopnosti, optimalizáciu a dostupnosť
- Maximalizovať návratnosť investícií v priebehu životného cyklu potravinárskych systémov