2020-03-23 ProductNews

Zmeny v súvislosti s COVID-19

Pre spoločnosť Alfa Laval je veľmi dôležité, aby boli všetci naši kolegovia aj zákazníci v bezpečí, ale zároveň robíme všetko, čo je v našich silách, aby naša spoločnosť fungovala v maximálnom rozsahu, ktorý aktuálne ťažká situácia dovoľuje.

Radi by sme informovali našich partnerov, zákazníkov a všetkých, ktorí hľadajú naše produkty, o nasledujúcich skutočnostiach:

  • Ďalej pracujeme a snažíme sa naplniť všetky potreby našich zákazníkov, a to aj v tejto náročnej dobe. Robíme maximum pre to, aby sme zaistili, že naďalej budeme napĺňať a prekonávať očakávania našich zákazníkov a plniť svoje sľuby.
  • Naši kolegovia sú pripravení Vám pomôcť. Najlepší spôsob, ako nás kontaktovať, je online alebo telefonicky. Preto, prosíme, kontaktujte priamo obchodného zástupcu, a to buď e-mailom alebo na mobilný telefón. Ak ste s nami ešte neboli v kontakte, použite prosím webový kontaktný formulár, aby sme Vás mohli kontaktovať. Náš webový kontaktný formulár nájdete tu rozkliknutím modrej lišty "Požadovať informácie".
  • S výnimkou naliehavých prípadov aktuálne nepovoľujeme vstup návštevám do našich kancelárií, a to do odvolania.
  • Naše distribučné centrá fungujú ďalej a medzinárodná preprava sa stále snaží naplniť Vaše očakávania, avšak dodacie lehoty môžu byť ovplyvnené aktuálnou miestnou situáciou, ktorú nedokážeme nijako ovplyvniť.
  • V prípade urgentných situácií je náš tím pripravený Vám pomôcť, aby všetky procesy bežali hladko, avšak všetci naši kolegovia majú povolené navštevovať zákazníkov len v prípade, že bude zaručená ich bezpečnosť.
  • Všetky rozhodnutia a kroky zakladáme na faktoch a odporúčaniach miestnych i medzinárodných odborníkov a úradov.

 

Žiadame všetkých, aby boli trpezliví a pokiaľ možno zostávali v bezpečí. V tejto situácii potrebujeme hlavne spolupracovať a konať s rozvahou. Ďakujeme za pochopenie.

Pozrite si video rozhovor s naším generálnym riaditeľom týkajúce sa aktuálnej situácie tu.

 

 

corona image SK

Súvisiace informácie: