2023-06-08 ProductNews

Zníženie nákladov na čistenie ventilov až o 90 %

Možno neviete, že v priemere 20 % celkovej spotreby energie väčšiny výrobných závodov pripadá na CIP. To znamená, že modernizácia systémov CIP je obrovskou príležitosťou na zlepšenie udržateľnosti a ziskovosti vášho závodu.

 

banner_image_near74.jpg

Urobte rozumné rozhodnutia o aktualizácii už teraz
Inšpirujte sa. Predstavte si, ako môže 30 % úspora energie čerpadiel, 70 % úspora vody zo systémov na čistenie nádrží, 80 % úspora energie miešadiel a až 90 % úspora vody z ventilov CIP ovplyvniť vaše hospodárske výsledky. Preskúmajte dokument Optimalizácia CIP.

Stiahnite si ebook

 

Nenechajte si ujsť veľké úspory

"Raz vidieť je lepšie ako stokrát počuť" je možno klišé. Keď však uvidíte tvrdé fakty o úsporách energie, vody a čistiacich prostriedkov, zistíte, aké jednoduché je dosiahnuť ciele udržateľnosti vašej spoločnosti prechodom na najnovšie technológie CIP (Cleaning-in-Place) spoločnosti Alfa Laval.

Koľko môžete ušetriť?

Nechajte spoločnosť Alfa Laval, aby vám pomohla dosiahnuť udržateľnosť. V spoločnosti Alfa Laval plníme svoje sľuby. Žiadne frázy, len čisté fakty o tom, ako môžete znížiť svoje náklady a dosiahnuť ciele udržateľnosti.

S auditom zariadenia Alfa Laval pomocou nášho nástroja Joules sustainability získate hĺbkovú analýzu výkonnosti zariadenia, výpočty a overenie zlepšenia účinnosti a úspory pri modernizácii CIP.

Preskúmajte viac - Objednajte si audit Alfa Laval ešte dnes

Štítky

All

Súvisiace informácie: