2023-08-15 ProductNews

Nový rad výmenníkov Alfa Laval Hygienic zvyšuje bezpečnosť výrobkov

Dôverujte produktom Alfa Laval Hygienic, úplne novému prémiovému radu hygienických rozoberateľných doskových výmenníkov tepla, ktoré poskytujú vyššiu úroveň hygieny, účinnejšie vykurovanie a chladenie a vyššiu bezpečnosť výrobkov.
Prečo? Pretože na celom svete sa kladie zvýšený dôraz na bezpečnosť potravín. Tieto inovatívne doskové výmenníky tepla boli vyvinuté s jasným zameraním na lepšiu hygienu, bezpečnosť výrobkov a udržateľnosť.
Optimalizovaná čistota je hnacou silou nášho úplne nového radu Hygienic."

- Magnus Wessman, produktový manažér, rad doskových výmenníkov tepla Hygienic, Alfa Laval

Prekonajte a zabezpečte si cestu k hygienickému vykurovaniu a chladeniu

Inovatívny dizajn radu Alfa Laval Hygienic zahŕňa pokročilú technológiu dosiek - zvyšuje hygienu, rovnomernú distribúciu médií a bezpečnosť výrobkov.

  • EquiFlow – inovatívne usporiadanie dosiek pre rovnomernejší ohrev, účinnejšie čistenie CIP, lepšiu hygienu a dlhšie intervaly čistenia.
  • SmoothPort – patentovaná konštrukcia otvoru, udržiava vstup a výstup čistejší, zabraňuje prilepeniu pevných častíc alebo vlákien na platňu a zabezpečuje úplné vypustenie vody.
  • CleanChannel – zabezpečuje najvyššie hygienické štandardy tým, že uľahčuje odstraňovanie častíc počas čistenia.

Pozrite sa, ako fungujú

 

Urýchlenie udržateľnosti

Okrem toho sortiment Alfa Laval Hygienic pomáha znižovať environmentálnu záťaž pri výrobe potravín a liekov. Silnejšie a tenšie dosky s pokročilým dizajnom sa prejavujú v menšom množstve ocele použitej pri výrobe zariadení a až o 15 % vyššej energetickej účinnosti.

Dosiahnite vynikajúcu hygienu, účinnosť prenosu tepla a udržateľnosť v novom rade rozoberateľných doskových výmenníkov tepla, ktoré nemajú konkurenciu.

 

Máte záujem? Zistite viac

 

Štítky

All

Súvisiace informácie: