2022-01-18 ProductNews

Spoločnosť Alfa Laval zavádza nové štandardy pre hygienickú manipuláciu s kvapalinami v priemyselných odvetviach

Spoločnosť Alfa Laval pokračuje v uvádzaní inovatívnych výrobkov na trh a čerpadlo Alfa Laval DuraCirc® zvyšuje štandardy pre potravinársky, mliekarenský, nápojový priemysel, produkty pre domácnosť a osobnú hygienu. Spoločnosť Alfa Laval využila svoje rozsiahle skúsenosti z predtým vyvinutých produktov na vytvorenie nového dizajnu s bezkonkurenčnou hodnotou pre zákazníka, ktorý poskytuje vysoký výkon, hygienickú bezpečnosť - a jednoduchú údržbu.

 

Toto uvedenie na trh je ďalším príkladom záväzku spoločnosti byť technologickým lídrom.

Jedinečný koncept tohto nového čerpadla Alfa Laval je zameraná na hygienu a bezpečnosť a zabezpečuje efektívny výkon, ktorý spĺňa najnovšie svetové hygienické normy (EHEDG a 3A) a zároveň umožňuje jednoduchú údržbu. V minulosti si zákazníci museli vybrať medzi čerpadlami, ktoré boli výkonné, alebo čerpadlami, ktoré sa ľahko čistili a servisovali. Čerpadlo DuraCirc po prvýkrát spája to najlepšie z oboch svetov, čím stanovuje nový priemyselný štandard.


Jednoduchosť, účinnosť a bezpečnosť sú kľúčové vlastnosti nášho najnovšieho čerpadla,

hovorí Nish Patel, prezident divízie Food & Water. "Je to pre nás prelomový výrobok. Zdôrazňuje naše odhodlanie inovovať technológie, ktoré pozitívne ovplyvnia podnikanie našich zákazníkov. Ponúka efektívnejšie a udržateľnejšie spracovanie, lepšie výsledky a spoľahlivosť."

 

 

Štítky

All

Súvisiace informácie: