Spracovanie paradajok
Paradajky sa používajú v mnohých potravinárskych výrobkoch, ktoré si vyžadujú rozličné spôsoby spracovania. Alfa Laval dodáva všestranné a mimoriadne hygienické zariadenia, ktoré to umožňujú.
Viskozita, chuť a farba
Technológia dekantačných odstrediviek Foodec vám umožní vyrábať šťavu, pretlaky a pastu tak, že vďaka účinnému riadeniu viskozity, rizika vzniku plesní a teplotných vplyvov je možné zlepšiť prirodzenú chuť a štruktúru vašich výrobkov.
Technológia Alfa Laval vrátane tepelných zariadení na koncentráciu a sterilizáciu surovej šťavy, pretlaku alebo pasty zároveň pomáha zachovať prirodzenú farbu, čo má zásadný význam pre maximálnu trhovú hodnotu výrobku a spokojnosť zákazníkov.
Úspech vďaka všestrannosti
Alfa Laval ponúka širokú škálu špecializovaných spracovateľských zariadení, ktoré môžu zvýšiť efektivitu a všestrannosť vašej výroby a tiež kvalitu a predajnosť vašich výrobkov z paradajok.
Dodávame zariadenia, ktoré sa perfektne hodia ako pre prevádzku na maloobjemové spracovanie rôznych druhov ovocia, tak pre vysoko špecializované závody na výrobu štiav, pretlaku a pást.