Modernizácia zariadení – inteligentný spôsob, ako zvýšiť kapacitu pivovaru

Modernizácie zariadení od spoločnosti Alfa Laval zabezpečili zvýšenie kapacity podľa požiadaviek v najvýkonnejších mesiacoch a pivovar Daxue bol mimoriadne spokojný s odbornými znalosťami a podporou poskytnutou spoločnosťou Alfa Laval.

DÁTUM 2023-11-28

Pivovar Dalian Daxue potreboval rozšíriť svoju kapacitu a zvažovali sa dve možnosti: doplnenie súčasného systému ALDOX™ odplyňovacím systémom od miestneho dodávateľa (ktorý nebol schopný plniť požiadavky pre maximálnu výrobu) alebo nahradiť systém ALDOX™ väčšou jednotkou, čo by však znamenalo nákladnú investíciu. 

Spoločnosť Alfa Laval bola v pivovare na bežnej servisnej návšteve a dozvedela sa o problémoch, ktoré obmedzujú jeho výrobnú kapacitu. Navrhla modernizáciu zariadení na optimalizáciu existujúceho systému ALDOX™. Vďaka tejto možnosti nemusel pivovar investovať do nového a väčšieho zariadenia.

Modernizácia zariadení zaistila zvýšený výkon

Modernizácia zariadení spoločnosti Alfa Laval zaistila zvýšenie kapacity podľa požiadaviek v najvýkonnejších mesiacoch a pivovar Daxue bol veľmi spokojný s odbornými znalosťami a podporou poskytnutou spoločnosťou Alfa Laval.

Výhody

  • Vyššia kapacita bez nutnosti nového zariadenia
  • Kompletná podpora s riešením na mieru
  • Kompatibilita a bezpečnosť
  • Bezstarostné prevádzkové procesy

Predĺženie výkonnosti s portfóliom služieb 360° Alfa Laval

Naše rozsiahle portfólio servisných služieb ponúka všetky služby, ktoré potrebujete na zabezpečenie špičkového výkonu, maximálnej doby prevádzkyschopnosti a prevádzkovej efektívnosti svojho zariadenia Alfa Laval po celú dobru jeho životnosti. Náš tím odborníkov a dostupnosť náhradných dielov vám zabezpečia pokojný spánok.

Viac o portfóliu služieb 360° Alfa Laval

Zákazník

Pivovar Daxue, založený v roku 2001, sa nachádza v meste Dalian v provincii Liaoning na severovýchode Číny, kde je tretím najväčším pivovarom. Pivovar má ročnú kapacitu 280 000 hektolitrov piva a v provincii Liaoning, ktorá je štvrtým najväčším pivovarníckym trhom v Číne, je veľmi uznávaný.