2023-11-03 ProductNews

Pripojte sa k diskusii Alfa Laval Net zero launch #5 a zistite, ako by ste mohli pomôcť urýchliť energetickú transformáciu!

Prichádzame s ďalšími nápadmi a iniciatívami na urýchlenie energetickej transformácie. Už 15. novembra budú naši odborníci diskutovať o tom, ako môže spoločnosť Alfa Laval podporiť zákazníkov na ceste k nulovým emisiám.

Hlavné témy diskusie Alfa Laval Net zero budú súvisieť s našimi hlavnými piliermi udržateľnosti: energetickou účinnosťou, čistou energiou, cirkuláciou a úsporou vody, Cieľom je podporiť všetky druhy priemyselných odvetví a aplikácií na energetickom trhu.

"Rok 2023 bol v Alfa Laval významný pre udržateľné riešenia. Toto je tento rok posledná diskusia tohto typu a stále máme čo zdieľať so svetovými priemyselnými odvetviami. Som nadšený, že naše pozvanie na diskusiu prijali takí odborníci." hovorí Thomas Møller, výkonný viceprezident energetickej divízie Alfa Laval.

Čisté technológie sú srdcom obchodnej ponuky spoločnosti Alfa Laval na energetickom trhu. Energetická efektivita, čistá energia, cirkulácia a úspora vody sú hlavnými benefitmi, ktoré riešenia Alfa Laval svojim zákazníkom po celom svete ponúkajú. Ďalším kľúčovým prvkom nášho podnikania sú dlhodobé partnerstvá. Alfa Laval je autorom najnovších úvah o inovatívnych technológiách, ktoré zvyšujú zisky, znižujú náklady a zlepšujú udržateľnosť. Diskusia Net zero zhrnie niekoľko kľúčových príkladov z praxe, kde naše riešenie prispelo k optimalizácii na energetickom trhu. Ak sa s nami chcete podieľať na tvorbe lepšej budúcnosti, nenechajte si ujsť debatu Alfa Laval Net zero, ktorá sa bude konať 15. novembra 2023 o 14.00 h. Zistite viac a prihláste sa na udalosť tu: https://www.alfalaval.com/info/event/netzerolaunchevent/

Štítky

All
web - 640x360 Launch event Linkedin No5 1200x628-1

Súvisiace informácie: