2023-09-12 ProductNews

Navštívte Aplikačné a inovačné centrum Alfa Laval priamo tu

Chcete zistiť, aké zariadenie je optimálne pre vašu oblasť, skôr než sa rozhodnete investovať? A zistiť reálne úspory skôr, ako sa rozhodnete pre modernizáciu? Presne to môžete urobiť v Aplikačnom a inovačnom centre Alfa Laval. Napodobníme vaše výrobné zariadenie a vykonáme reálne testy, aby sme vám ukázali možnosti a preukázali úspory. Optimalizujeme napríklad miešanie a disperziu, čistenie nádrží a ventilov, transport kvapalín a prenos tepla - stačí si vybrať.

Pozývame vás na virtuálnu prehliadku Aplikačného a inovačného centra s Mikkelom Nordkvistom, vedúcim produktového manažmentu spoločnosti Alfa Laval.

Aplikačné a inovačné centrum Alfa Laval je otvorené pre všetky spoločnosti, ktoré chcú optimalizovať sanitačné procesy, maximalizovať využitie surovín, optimalizovať čistenie, zdokumentovať úspory vody a energie a znížiť celkové náklady na vlastníctvo.

Application and Innovation Centre_Kolding_Customer test centre_640x340x2.png

"Naše usporiadanie v centre je veľmi flexibilné a testy môžeme vykonávať akýmkoľvek spôsobom, ktorý si naši zákazníci želajú. Môžete byť prítomní v centre, zúčastniť sa na diaľku alebo sa len zúčastniť na stretnutí, aby ste získali výsledky a závery. Naši odborníci na priemysel a aplikácie sa postarajú o všetko od nastavenia testu až po záverečnú správu s odporúčaniami," hovorí Mikkel Nordkvist.

Široká škála testov

Špecifikácie na papieri ožívajú v centre. Nastavenia procesov možno opakovane upravovať tak, aby fungovali čo najlepšie. A úspory sú vyčíslené a zdokumentované.

Centrum ponúka širokú škálu možností testovania v oblasti čistenia nádrží a ventilov s kompletným vybavením CIP, miešania a dispergovania všetkých typov kvapalín a práškov, ako aj prepravy kvapalín a prenosu tepla.

" Výsledky testov môžu pomôcť zdôvodniť ekonomickú životaschopnosť nových zariadení aj optimalizáciu existujúcich technologických liniek. Skúšky v centre pomáhajú zdokumentovať napríklad úspory vody a energie, vyššie výnosy, menej odpadu a lepšiu hygienu, čo sa premieta do nižších celkových nákladov na vlastníctvo a lepšieho dodržiavania cieľov udržateľnosti," hovorí Mikkel Nordkvist.

Pozrite si webinár a dozviete sa viac o Aplikačnom a inovačnom centre Alfa Laval. Webinár je vysielaný angličtine.

Webinár

Štítky

All

Súvisiace informácie: