2023-05-09 ProductNews

Ako ušetriť 71 % nákladov na vodu vďaka inovácii systému ThinkTop V70

Chcete zvýšiť príjmy? Zaistiť hygienickú bezpečnosť? Znížiť prevádzkové náklady? Dosiahnuť ciele udržateľnosti? Nechajte odborníkov z aplikačného a inovačného centra Alfa Laval Fluid Handling vyriešiť výzvy, ktorým čelíte.

Presne to urobil popredný svetový pivovar, aby zistil, ako najlepšie znížiť náklady na vodu pri čistení dvojmiestnych ventilov. Nezáleží na odvetví ani na výzve, naši odborníci pre vás dokážu navrhnúť inovatívne riešenie vhodné na daný účel.

 

Výsledky testov - viac ako 71% úspora vody

Modernizácia všetkých ovládacích hlavíc na dvojmiestnej ventilovej zostave nie je vždy optimálnym prístupom k zlepšeniu výkonnosti procesu, najmä v odvetviach s menej častými požiadavkami na čistenie.

Aspoň to zistili naši odborníci z Centra pre aplikácie a inovácie pri skúmaní rozumnej stratégie modernizácie pre pivovar. Naši odborníci testovali tri scenáre s použitím nastavenia identického s tým, ktoré má pivovar.

Optimálne riešenie? Modernizácia jedného zo štyroch regulátorov ventilov bola zďaleka najatraktívnejším riešením v porovnaní s modernizáciou všetkých.

"Kompletná modernizácia nie je vždy najlepším prístupom. Niekedy sa dá využiť trochu vynaliezavosti," hovorí Mario Kurilic, technický manažér predaja pre potravinárstvo a vodárenstvo spoločnosti Alfa Laval.

Pokračuje: "Použitie jednej hlavice ThinkTop V70 na ovládanie štyroch pohonov ventilov prinieslo 71 % úsporu vody a vyžiadalo si menšie investície ako výmena všetkých ovládacích hlavíc."

Kliknite sem a pozrite si, ako test dopadol

 

Rýchlejšie čistenie ventilov, rýchlejšia návratnosť investícií

ThinkTop V70 s funkciou nárazového čistenia sedla účinne čistí sedlo ventilu oveľa rýchlejšie a spotrebuje menej vody ako súčasný systém čistenia v pivovare.

To umožňuje návratnosť investície za menej ako rok v závislosti od požiadaviek na čistenie, frekvencie a štruktúry nákladov.

Preskúmajte systém Alfa Laval ThinkTop V70

Štítky

All
Unique Mixproof UltraPure w ThinkTop V70 640x360

        

Pozrite si video s príbehom zákazníka:

Video screenshot play button near73.jpg

Súvisiace informácie: