2022-08-02 ProductNews

Pripojte sa k novému podujatiu Net-zero - Sme späť s novými produktmi a poznatkami!

Po neuveriteľne úspešnom prvom ročníku vo februári 2022 sa Alfa Laval vracia s novými poznatkami o tom, ako urýchliť udržateľné riešenia na trhu s energiou. Podujatie sa zameria na to, ako chceme riešiť niektoré z najnaliehavejších problémov súčasnosti. Bude sa zaoberať všetkými témami, od skvelých príležitostí, ktoré prináša zvýšená digitalizácia, až po mnohé spôsoby, ako môžeme dosiahnuť naše spoločné ciele v oblasti dekarbonizácie.


"Pozveme zákazníkov z celého sveta, aby sa k nám pripojili a diskutovali o inováciách, ktoré urýchľujú udržateľné riešenia".  Naša zaujímavá zostava prednášajúcich nám poskytne hĺbkovú analýzu svojej oblasti odbornosti a ukáže nám, ako premeniť naše záväzky v oblasti energetickej účinnosti, čistej energie a cirkularity na skutočnosť,
” hovorí Thomas Møller, výkonný viceprezident energetickej divízie Alfa Laval.

Tieto tri oblasti sú základnými kameňmi ponuky spoločnosti Alfa Laval v oblasti trvalej udržateľnosti a môžu podporiť našich zákazníkov pri dosahovaní uhlíkovej neutrality, pokračuje Møller. "To podnecuje našu predstavivosť a poháňa naše inovácie. Zároveň musíme pochopiť, že urýchlenie cesty k uhlíkovej neutralite sa musí uskutočniť prostredníctvom partnerstiev, v ktorých sa spájajú vzájomne sa dopĺňajúce kompetencie a schopnosti."

Alfa Laval je domovom najnovších myšlienok, pokiaľ ide o vytváranie nových technológií, ktoré zvyšujú zisky, znižujú náklady a zlepšujú udržateľnosť. Cieľom podujatia je zhromaždiť niektoré z týchto kľúčových produktov a technológií, ktoré môžu riešiť najnovšie výzvy a príležitosti v tomto odvetví. V súčasnosti sú napríklad v globálnom odvetví dátových centier trendom riešenia na rekuperáciu tepla a kvapalinové chladenie a spoločnosť Alfa Laval je lídrom v oblasti nových produktov, ktoré sú prispôsobené na zlepšenie energetickej účinnosti dátových centier. Ďalším príkladom je snaha spoločnosti Alfa Laval o konektivitu s výrazným zameraním na tepelné snímanie a umelú inteligenciu.  

Odborníci v štúdiu sa tiež podelia o najnovšie ponuky spoločnosti Alfa Laval v oblasti separačných technológií, filtračných systémov, hybridného chladenia vzduchu a dlhodobého skladovania energie. Súčasťou tohto podujatia bude aj uvedenie mnohých zaujímavých nových produktov, ako napríklad série Alfa Laval Moatti 180, Packinox+, HYAC a ďalších.

Ak sa teda chcete podieľať na budovaní svetlejšej budúcnosti, určite sa zúčastnite na podujatí Net-zero, do ktorého sa môžete bezplatne zapojiť online 15. septembra 2022 o 14.00 h SEČ.

 

Zaregistrujte sa ešte dnes!

 

Štítky

All
Innovations that accelerates sustainable solutions 640x360

Viac informácií!

Viac informácií o podujatí Net-zero Alfa Laval

> Celý program nájdete tu

7.14 intro image.jpg

Urýchlujeme prechod na udržateľné riešenia

Spoločnosť Alfa Laval spolu s našimi zákazníkmi a partnermi urýchľuje prechod na efektívnejšie a čistejšie energetické riešenia a posúva dopredu obehové hospodárstvo.
Naše hlboké znalosti odvetvia nám umožňujú optimalizovať procesy našich zákazníkov, prekonávať ich najťažšie výzvy a naďalej zlepšovať svet každý deň.

Začnite svoju transformáciu tu

Súvisiace informácie: