2020-11-22 ProductNews

Vzdialená podpora: Servis bez cestovania

Servis na diaľku, služba, ktorá udržuje prevádzku závodov v optimálnych podmienkach, je inteligentná cesta, ako zvládnuť preventívnu údržbu a zabezpečiť prevádzkyschopnosť podniku bez bežných porúch. Tento spôsob servisu sa môže využiť nielen pri opravách, ale aj na optimalizáciu plánovaných údržieb, ktoré podporia výkon a spoľahlivosť zariadení.

 

Spoločnosť Alfa Laval spúšťa novú servisnú službu - vzdialená podpora. Cez nástroje na navádzanie a komunikáciu na diaľku tak poskytuje pomoc pri zavádzaní zariadenia do výroby, problémoch so zariadením, údržbe a optimalizácii procesov. Prvým krokom, ktorým začíname, je revízia bezpečnostných požiadaviek, zariadenia a inštalácia. Vizuálne skontrolujeme stroj pomocou asistencie zamestnancov závodu a krok po kroku ich prevedieme celým procesom. K tejto službe na diaľku je potrebný len smartfón, tablet alebo počítač s videokamerou.

Ako to funguje?

Pošleme vám odkaz s podrobným postupom alebo servisnou príručkou vrátane bezpečnostnej predkontroly, v ktorej vám detailne vysvetlíme, ako vizuálne skontrolovať zariadenie alebo ho opraviť a najmä čo presne máte hľadať. Pomocou zaslaného odkazu budete spojení s našimi servisnými technikmi alebo s členmi tímu technickej podpory. Naši technici sú pripravení pomôcť vám na diaľku, zo svojej lokálnej kancelárie, ak by ste počas servisovania mali akékoľvek otázky. Po ukončení technickej podpory sa záverečná správa automaticky odošle našim odborníkom na posúdenie nálezov ako aj vám pre účely evidencie.

Čo získate?

  • Kontrolu vášho zariadenia prostredníctvom vzdialenej podpory – za nižšiu hodinovú sadzbu a bez úhrady cestovných nákladov,
  • inštrukcie krok za krokom,
  • prehľad dôležitých zistení,
  • odporúčania pre nápravné opatrenia, vylepšenia alebo modernizáciu.

Výhody

  • Jednoduchý a nízko-nákladový servis zariadení alebo riešenie problémov,
  • znížené riziko poruchy,
  • predĺžené servisné intervaly a dlhšia životnosť zariadenia,
  • návrhy na vylepšenia.

Vzdialená podpora

Servis na diaľku poskytujeme pre akýkoľvek typ zariadenia Alfa Laval vrátane rozoberateľných a zváraných výmenníkov tepla, dekantačných odstrediviek a vysokorýchlostných separátorov.

Cena

Kontaktujte spoločnosť Alfa Laval pre cenovú ponuku podľa produktu a úrovne služieb. Zákazníci, s ktorými sme uzavreli zmluvu o poskytovaní služieb, profitujú z ešte nižších cien.

 

Kontaktujte nás

Štítky

All
Remote guidance 640x360

Ako funguje rozšírená realita?

Súvisiace informácie: