2020-08-13 ProductNews

Prime je prvotriedny – spoločnosť Alfa Laval rozšírila ponuku čerpadiel LKH Prime o model LKH Prime 40, ktorý zvyšuje prevádzkovú kapacitu

Uvedením čerpadla LKH Prime 40 na trh sa výrazne zvýšil výkon, a to s možnosťou dosiahnuť prietok až 110 m3/h a výtlak 115 m.

Čerpadlo Alfa Laval LKH Prime 20 bolo uvedené na trh v roku 2016 a stalo sa novým štandardom samonasávacej čerpacej techniky. Toto univerzálne a efektívne samonasávacie čerpadlo vychádza z najpredávanejšieho radu čerpadiel Alfa Laval LKH. Využíva kombináciu technológie air-screw s vyspelým konštrukčným dizajnom, aby dokázalo vyhovieť aj tým najprísnejším požiadavkám rôznych hygienických odvetví.  Uvedením čerpadla LKH Prime 40 na trh sa výrazne zvýšil výkon, a to s možnosťou dosiahnuť prietok až 110 m3/h a výtlak 115 m.

 

Vďaka vynikajúcej účinnosti majú čerpadlá Alfa Laval LKH Prime nižšiu spotrebu energie. To prispieva k nízkym prevádzkovým nákladom a vyššej prevádzkyschopnosti, rovnako ako aj skutočnosť, že čerpadlo konštrukčne vychádza z najpredávanejšieho radu čerpadiel LKH. Čerpadlo je navrhnuté na čistenie na mieste (CIP) pre produkty s obsahom vzduchu a umožňuje aj čerpanie médií s potenciálom zníženia kapitálovej investície pri navrhovaní technologických procesov. Čerpadlo Alfa Laval LKH Prime sa vyznačuje tichým chodom, je certifikované podľa smerníc EHEDG a štandardov 3-A. Je navrhnuté tak, aby spĺňalo podmienky tých najprísnejších noriem a hygienických predpisov v potravinárskom, mliekarenskom, nápojovom priemysle, výrobe produktov starostlivosti o domácnosť a v kozmetickom priemysle.

 

„Vďaka podstatnému zvýšeniu výkonnostných parametrov poskytneme zákazníkom rovnaké benefity ako v prípade doteraz predávaných čerpadiel LKH Prime, pokiaľ ide o účinnosť, nižšiu hlučnosť a špičkovú hygienickú konštrukciu. Tento model však dokáže zvládať vyššie prietoky a tlaky. Sme veľmi radi, že môžeme splniť, ba aj prekročiť požiadavky zákazníkov na samonasávacie čerpadlá,“ vyhlásil Russ Kelly, manažér portfólia čerpadiel.

 

Prémiový rad odstredivých čerpadiel Alfa Laval LKH sa vyznačuje vysokou účinnosťou, nízkou spotrebou energie a množstvom ďalších možností riešenia aplikačných požiadaviek, ako aj širokou škálou prietokov a tlakov. Čerpadlo Alfa Laval LKH Prime je súčasťou tohto radu produktov, je spoľahlivé a nenáročné na servis a údržbu.

 

Fakty o čerpadle Alfa Laval LKH Prime:

  • Čerpadlo Alfa Laval LKH Prime má vynikajúcu účinnosť, a tým aj nízku spotrebu energie.
  • Čerpadlo Alfa Laval LKH Prime rozširuje platformu najpredávanejších prémiových čerpadiel LKH. Niektoré súčasti tohto čerpadla sú rovnaké ako v iných typoch, čo zjednodušuje údržbu a skracuje prestoje.
  • Univerzálna konštrukcia čerpadla Alfa Laval LKH Prime umožňuje vykonávať čistenie na mieste (CIP) pre produkty s obsahom vzduchu, ako aj čerpanie produktov.
  • Toto čerpadlo je najnovším typom v rozsiahlej ponuke hygienických riešení od spoločnosti, ktorá dodáva efektívne riešenia už viac ako 130 rokov.

 

Viac o LKH Prime

 

 

Súvisiace informácie: