2018-09-12 ProductNews

Sme pripravení preradiť na vyššiu rýchlosť

Alfa Laval ponúka najpružnejšie portfólio zariadení na ohrev a chladenie, ktoré je vhodné pre širokú škálu aplikácií a opiera sa o špičkovú podporu a odborné znalosti.

Vďaka viac ako 80 rokom skúseností s inováciami v oblasti prenosu tepla spoločnosť Alfa Laval vie, čo to znamená poskytovať vysoko výkonné riešenie pre každú aplikáciu. Naši odborníci sa neustále snažia nájsť nové spôsoby, ako zvýšiť spoľahlivosť, účinnosť a zjednodušiť prevádzku a údržbu zariadení.

Alfa Laval dokáže BHE optimalizovať podľa konkrétnych aplikácií a požiadaviek systému. Každý optimalizovaný výmenník tepla je jedinečný výrobok určený pre konkrétneho zákazníka, s jedinečným číslom výrobku. Zákazníci majú istotu, že Alfa Laval využíva na optimalizáciu svojich produktov všetko svoje know-how.

Všetky jednotky BHE sú tlakovo testované a označené tak, aby vyhovovali všetkým dôležitým odvetvovým schvaľovacím procesom (PED, UL, čínsky PV, KHK, KRA a CRN). Súčasne sa pomocou hélia testuje ich tesnosť, aby sa zabezpečilo, že každá jednotka bude plynotesná.

V našom produktovom portfóliu spájkovaných doskových výmenníkov nájdete nasledujúce produkty:

VÝPARNÍKY

V úlohách založených na použití výparníka možno spájkovaný doskový výmenník tepla (BHE) optimalizovať zmenou vlastností kanálov medzi doskami a pridaním distribučného systému. Distribučný systém zaisťuje rovnomerné rozloženie chladiva v celom výmenníku tepla. Tým je zaistený vysoký výkon a stabilné prehriatie za rôznych podmienok. Aj keď sú navrhnuté na typické aplikácie, distribučné systémy Alfa Laval je možné prispôsobiť aj špecifickým požiadavkám zákazníka.

KONDENZÁTORY

Alfa Laval ponúka rad BHE optimalizovaných ako kondenzátory. Sú vybavené špeciálne navrhnutými kanálovými doskami, ktoré kombinujú rôzne typy prelisov, hĺbky lisovania a asymetrické kanály. To ich robí vhodnými pre širokú škálu aplikácií s tepelnými čerpadlami - od ohrievačov vody a tepelných mikročerpadel až po rezidenčné a komerčné systémy.

EKONOMIZÉRY

Malá zastavaná plocha a všestranná konfigurácia BHE Alfa Laval uľahčujú ich optimalizáciu pre úlohy vyžadujúce nasadenie ekonomizéra.

CHLADIČE OLEJA

Výmenníky radu DOC sú určené špeciálne pre chladenie hydraulických a mazacích olejov. Vďaka mimoriadne robustnej konštrukcii sa ľahko a rýchlo konštruujú a ich špeciálne pripojovacie bloky znižujú až o 80% namáhania v porovnaní so štandardným pripojením.

PLYNOVÉ CHLADIČE

Alfa Laval stojí v čele vývoja nových technológií pre ekologické chladenie s využitím prírodných chladív ako CO2 a propán. Alfa Laval ponúka najširší sortiment vysokotlakových výmenníkov tepla, ktoré sú nielen účinnejšie, ale aj spoľahlivejšie a bezpečnejšie pre životné prostredie a osoby, ktoré pracujú v ich blízkosti.

 

Zaujíma Vás viac?

Kliknite na nižšie uvedený odkaz a prečítajte si ďalšie podrobnosti o našich spájkovaných výmenníkoch tepla: Spájkované doskové výmenníky tepla

V prípade ďalších otázok nás, prosím, kontaktujte tu.

Štítky

All
heat transfer brazed plate heat exchangers 640x360

Súvisiace informácie: